Summit

Default Image

Loading
08:00
  1. 15 mins
08:15
  1. 20 mins
08:35
  1. 20 mins
08:55
  1. Official Event Opening, Exhibition Tour & Networking Break
    65 mins
10:00
  1. 20 mins
10:20
  1. 20 mins
10:40
  1. 10 mins
10:50
  1. 10 mins
11:00
  1. 20 mins
11:20
  1. 20 mins
11:40
  1. 35 mins
12:15
  1. Networking Lunch Break
    70 mins
13:45
  1. 30 mins
    • ASEAN's Renewable Energy Landscape
15:00
  1. Networking Coffee Break
    30 mins
15:50
  1. 45 mins
    • Asian Utility Week
16:35
  1. 10 mins
    • Asian Utility Week
17:00
  1. 20 mins
    • POWERGEN Asia
17:40
  1. 20 mins
    • POWERGEN Asia
18:00
  1. End of Day One
    0 mins
08:20
  1. 20 mins
09:30
  1. 30 mins
10:00
  1. Networking Coffee Break
    45 mins
12:30
  1. Networking Lunch
    60 mins
15:00
  1. Networking Coffee Break
    30 mins
17:00
  1. 20 mins
    • POWERGEN Asia
17:15
  1. 45 mins
    • Financing ASEAN's Energy Future
17:20
  1. 20 mins
    • POWERGEN Asia
17:40
  1. 20 mins
    • POWERGEN Asia
18:00
  1. End of Day Two
    0 mins
08:30
  1. 20 mins
    • ASEAN's Energy Future
  2. 30 mins
    • Indonesia's Next Generation
09:30
  1. 15 mins
    • ASEAN's Energy Future
10:45
  1. Networking Coffee Break
    45 mins
13:45
  1. End of Stream & Networking Lunch
    0 mins

Sponsors & Partners